TaideLainaamo

TaideLainaamo tarjoaa asiakkaille vaivattoman tavan hankkia taidetta omaksi tai vuokralle. Asiakas voi vuokrata teoksen edullisella kuukausimaksulla ilman korkoa tai muita kuluja. Teoksen voi myös lunastaa omaksi maksamalla kuukausimaksua, kunnes teos on kokonaisuudessaan maksettu. Suoritetut lainamaksut hyvitetään täysimääräisenä teoksen myyntihinnasta.


Lainasopimus tehdään määräajaksi tai toistaiseksi. Taidelainaus on taiteen vuokraamista tai ostamista osamaksulla ilman korkoja tai muita maksuja. Voit tällä tavalla tutustua teokseen rauhassa kotona ennen ostopäätöstäsi. Jos teos ei löydäkkään paikkaansa kotoasi, voit palauttaa teoksen taidelainaamoon, jolloin lainasopimus päättyy välittömästi. 


Jos haluat lunastaa teoksen, voit maksaa loput erät kertamaksuna tai osamaksuerinä kuukausittain. Osamaksuerinä suoritetut maksut hyvitetään täysimääräisenä teoksen myyntihinnasta kertamaksun  yhteydessä.


Lainaamossa olevat teokset voi ostaa / vuokrata suoraan TaideLainaamosta tai verkkokaupan kautta. Asiakkaana voi olla yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö. Taidelainaamossa olevat kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset ovat saatavissa vain kertaostona. Ne eivät ole vuokrattavissa.