Uutiset

..palvelee 26.6.2018 alkaen JatkoAikaLiikkeen tiloissa osoitteessa Kuopiontie 30, Rautalampi ja tarjoaa ompelupalveluja niitä tarvitseville. Liikkeen tiloissa työskentelee myös TulikoruPaja. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille tarjolla SeinäGalleria, TaideLainaamo ja KaappiDivari. Kaiken tämän lisäksi on myynnissä kädentaitajien ja...

Ompelupalvelut siirtyvät kesäkuun aikana Satakielistentieltä uusiin liiketiloihin. Myös lisäpalveluja ja yhteistyökumppaneita tulossa mukaan Rautalammin asukkaiden iloksi ja hyödyksi:)

Paljon kaikkea kivaa ja hyvää Pääsiäisen aikaan kuuluvaa, niin herkkuja kuin yhdessäoloa leppoisaa..

Rimpuloita ja mummolamekkoja kuvina kuvagalleriassa ja myynnissä Käsityöpuoti Leivosella Suonenjoella. Mummolamekkot 1 - 2 vuotiaan koossa. Kuvia lisätty myös kierrätysmateriaaleista ompelemistani kestohedelmäpusseista ja niitäkin löytyy Käsityöpuodilta hintaan 4 € /kpl. Kipaisehan ostoksille muovittoman maaliskuun nimissä.

Uutta

26.02.2018

Ovatko lempilapasesi kuluneet puhki tai ne rakkaat kirjoneulesukat?! Ei hätää, annetaan niille jatkoaikaa, saat ne jälleen käyttökuntoon! Tuo neuleesi minulle, niin parsin sen ehyeksi tai osta palvelu verkkokaupasta ja postita sukkasi tänne parsimolle.

tavattavissa Suonenjoella Käsityöpuoti Leivosessa. Aloitan ti 6.3.2018 ja tapaat minut siellä joka toinen viikko (parilliset) .