Sydänlasten

12.02.2019

viikolla juhlitaan myös Ystävänpäivää. Lahjoitan jokaisesta tällä viikolla myymästäni Rimpulasta 5 euroa Sydänlapset ja -aikuiset ry:lle, jota kautta rahat ohjataan Kuopion alueosaston käyttöön. Ostamalla Rimpulan lahjaksi Ystävälle tai kaveriksi itselle, saat hyvän kiertämään.

on tänäpäivänä osanen JatkoAikaLiikettä. JatkoAikaLiike pitää sisällään myös TulikoruPajan ja SeinäGallerian vaihtuvine taidenäyttelyineen. JatkoAikaLiikkeen tiloissa on myös TaideLainaamo, jonka tarjontaan voit tutustua kuvagalleriassa. Liikkeessä on palveluiden lisäksi tarjolla on yksilöllistä ja uniikkia lahja- ja käyttötavaraa.

..palvelee 26.6.2018 alkaen JatkoAikaLiikkeen tiloissa osoitteessa Kuopiontie 30, Rautalampi ja tarjoaa ompelupalveluja niitä tarvitseville. Liikkeen tiloissa työskentelee myös TulikoruPaja. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille tarjolla SeinäGalleria, TaideLainaamo ja KaappiDivari. Kaiken tämän lisäksi on myynnissä kädentaitajien ja...

Ompelupalvelut siirtyvät kesäkuun aikana Satakielistentieltä uusiin liiketiloihin. Myös lisäpalveluja ja yhteistyökumppaneita tulossa mukaan Rautalammin asukkaiden iloksi ja hyödyksi:)

Paljon kaikkea kivaa ja hyvää Pääsiäisen aikaan kuuluvaa, niin herkkuja kuin yhdessäoloa leppoisaa..